Doe je mee?!

Vele mensen uit Gouda en omstreken beschouwen, net als wij, Biercafé de Goudse Eend als een fijne plek om ‘lekker te genieten van goed bier’ en gezelschap. En dat willen we graag ook zo houden.

Sinds maart 2020 zijn de tijden niet bepaald gunstig geweest voor café eigenaar Jeroen Carol-Visser. Het is pijnlijk om te zien hoe deze coronacrisis toeslaat bij de horeca en onze geliefde Eend. Beperkte openingstijden, gedwongen sluitingen, beperkte zitplaatsen, anderhalve meter handhaven, dit heeft grote impact op de omzet en bovenal de gastvrijheid die Jeroen wilt bieden aan zijn gasten. Daarom dachten wij: laten we als ‘Vrienden van de Goudse Eend’ de krachten bundelen en eens iets terugdoen voor Jeroen. Iets om hem weer op weg te helpen. Om hem namens de (vaste) gasten een hart onder de riem steken.

Wat gaan we doen?

Jeroen heeft een grote wens om een nieuw Goudse-Eend-bier te brouwen. Hij heeft momenteel alleen geen geld om dat zelf te financieren. Door middel van een DONEERACTIE kunnen wij als (vaste) gasten hem helpen het benodigde geld in te zamelen. Het gebrouwde bier draagt hij op aan alle gasten van de Goudse Eend die hem een warm hart toedragen in deze barre tijd. Dit vieren we samen rond de zomer van 2022, tijdens het eerste Vrienden-van-de-Goudse-Eend-Bierfeest. Hij blij, wij blij.

Doe je mee? Sluit je aan bij de Vrienden van de Goudse Eend en doneer!

Hartelijke groet,

Initiatiefnemers Tim, Daniël, Thierry, Guus, Willem Jan, Jeroen T.

*Geen alcohol onder de 18!