Jeroen heeft samen met Morebeer Brewing en Walhalla Craft Beer een prachtig recept samengesteld voor het vriendenbier, genaamd Duck & Eagle DIPA! ๐Ÿค˜ Afgelopen vrijdag was het zover, Daniel en ik mochten namens de Vrienden van de Goudse Eend deze dag getuige zijn van het brouwproces. En dat bleef gelukkig niet alleen bij toekijken. Plaatjes zeggen meer dan woordjes, dus zie onderstaande fotoreportage als verslag van deze epische brouwdag.

Nu nog even vier weken wachten… Can’t wait voor het eindresultaat! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tot slot willen we Aart van Bergen (oprichter Walhalla Brewery & Taproom) bedanken voor het beschikbaar stellen van de brouwinstallatie, en natuurlijk brouwers Nick (Walhalla) en Timothy (Morebeer) voor het begeleiden van het proces.

p.s. Save the date!!! ๐ŸŽ Houd het weekend van 20, 21 en 22 mei maar vast vrij. Deze dagen wordt tijdens het eerste Vrienden van de Goudse Eend Bierfeest het vriendenbier onthuld. ๐ŸŽ‰๐Ÿบ Heb je jouw certificaat en munten/stempelkaart nog niet opgehaald? Doe dit dan nog snel voor deze datum. Meer informatie over het VVDGE Bierfeest volgt binnenkort.

Categorieรซn: Geen categorie