Sta jij als (stam)gast van de Goudse Eend ook pal achter het in stand houden van de biercultuur in Gouda? Samen staan we sterker. We bundelen daarom onze krachten: Vrienden van de Goudse Eend is per 1 november 2021 een feit. De leukste biercommunity van Gouda!

We starten met een doneeractie voor Jeroen. Hij wilt namelijk een nieuw Goudse-Eend-bier brouwen, maar zit door de coronacrisis krap bij kas. We helpen hem daarom graag een handje. Ga hier naar de DONEERACTIE en sluit je aan!

Help mee met het organiseren van activiteiten

We gaan natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten organiseren. Heb je een goed idee of initiatief wat met bier en de Goudse Eend te maken heeft? Stuur deze dan naar info@vriendenvandegoudseeend.nl. Houdt deze website of social media in de gaten voor meer activiteiten rondom de Goudse Eend.

Categorieën: Oproep

2 reacties

Doneer actie voor eigen gebrouwen bier van de Goudse Eend | GoudaFM · 3 november 2021 op 22:18

[…] Via deze link kan je geld doneren. […]

Gesloten voor reacties.